Kalender

September 2017

  • 4-23 september: De eerste 3 weken van september organiseren wij ons jaarlijks clubkampioenschap enkel, dubbel en jeugd. Ieder clublid zou hier aan moeten deelnemen. Gewoon voor het plezier. De inschrijvingen gebeuren vanaf dit jaar uitsluitend via de site van Tennis Vlaanderen.

Lukt de inschrijving niet direct? Geef ons een seintje. We helpen je graag verder!

  • 9-10 september: Zet je schrap. Want in dit weekend nemen alle tennisclubs van Westerlo het tegen elkaar op. De winnaar gaat aan de haal met de Beker van Westerlo.

De Beker van Westerlo vindt dit jaar plaats op onze club. Schrijf als de
bliksem in via je eigen club (prikbord TCW).

  • 23 september:  Het officiële TCW-zomerseizoen zit er bijna op. Tijd om eens gezellig met elkaar rond tafel te zitten. Op zaterdag 23 september (anders dan in laatste nieuwsbrief aangekondigd) kan dat tijdens een superlekkere en -professionele familie-BBQ, terwijl live de finales van het clubkampioenschap nog worden afgewerkt.
    De opbrengst van de avond gaat onder meer naar de opknapbeurt van de speeltuin. We vragen wel om je voor 16 september in te schrijven via de formulieren in de chalet. Breng je graag familie en vrienden mee? Iedereen welkom! We starten de BBQ om 17u.