Kalender

Planning 2019

Augustus 2019

  • 31 augustus:  Ouder kids tennis. Tussen 16u en 19u spelen we leuke matchkes met zonen en dochters. Ideaal om wat ervaring op te doen. Schrijf je in met zoon- of dochterlief bij de Gwenne via info@tcwesterlo.be. Alle niveau’s en leeftijden welkom!
  • 31 augustus: De TC Westerlo Mixed Double Championships fall edition.  Volgende editie van onze ondertussen al legendarische TC Westerlo Mixed Double Championships! Hoe? Wat? De TC Westerlo Mixed Double Championships is een gezellige en informele ontmoeting tussen de clubleden (members and friends of only). Vooraf worden uit de ingeschrevenen dubbelkoppels samengesteld. Schrijf je dus nu al in via mail (info@tcwesterlo.be). De dag zelf krijg je een partner toegewezen.
    Dit alles heeft plaats in een gezellig sfeertje, met een gezellig terrasje, hapjes, drankjes, … en waarom niet met uitmonding in een leuk fuifje, zou best wel eens kunnen.
    Tennis je niet mee? Geen probleem, supporters hebben we ook nodig!
    Zaterdag 31 augustus 2019 dus. De eerste matchen starten vanaf 19u.

Dit initiatief is bedoeld om de sfeer onder de leden op peil te houden, maar tevens om de kas te spijzen, waarmee we de tennisinfrastructuur voor onze leden willen verbeteren. Daarom vragen we aan deelnemers, supporters en fuifgangers een steuntje van 5 EUR ter plaatse te betalen. Hierin inbegrepen een heerlijke cocktail!
Tot dan!
De Vrienden van TCWesterlo VZW

September 2019

  • 6 tot 22 september:  Clubkampioenschap:  Zoek jezelf een prima dubbelpartner of doe het alleen. Alleszins schrijf je in voor onze clubkampioenschappen via tennisvlaanderen.be. Ook de reeksen vind je daar. Succes !!!

December 2019

  • 7 december:  Fluo Karaoke

Alle remmen los! Of je nu wil en kan zingen of niet, kom zeker eens langs om met je tennismaten en -matinnen na te kaarten over het voorbije jaar.
Breng gerust ook niet-leden mee. Maar laat wel via info@tcwesterlo.be weten of en met hoeveel personen je komt.

Voor zij die er helemaal voor willen gaan hebben we ook een dresscode voorzien; a touch of FLUO. Niet verplicht uiteraard, maar we hebben wel een prijs voor de meest originele outfit, dus laat je maar helemaal gaan!
De deuren openen om 19u30 en sluiten om 1u, dus kom zeker op tijd.

Inkom: 5 EUR inclusief verrassingsdrankje.
Zoals gezegd, stuur ons via deze mail een antwoord of je komt of niet en met hoeveel personen je inschrijft en natuurlijk … alle clubkampioenen op post!