Kalender

Juni 2018

 • 15-16 juni: Zet je schrap. Want in dit weekend nemen alle tennisclubs van Westerlo het tegen elkaar op. De winnaar gaat aan de haal met de Beker van Westerlo.

De Beker van Westerlo vindt dit jaar plaats in Voortkapel. Schrijf als de
bliksem in via je eigen club (prikbord TCW).

 • 30 juni: De TC Westerlo Mixed Double Championships.  Blokkeer deze datum alvast in je agenda, want dan doe jij mee aan de TC Westerlo Mixed Double Championships! Hoe? Wat? De TC Westerlo Mixed Double Championships is een gezellige en informele ontmoeting tussen de clubleden (members and friends of only). Vooraf worden uit de ingeschrevenen dubbelkoppels samengesteld.
  Schrijf je dus nu al in via mail (info@tcwesterlo.be). De dag zelf krijg je een partner toegewezen.
  Dit alles heeft plaats in een gezellig sfeertje, met een gezellig terrasje, hapjes, drankjes, … en waarom niet met uitmonding in een leuk fuifje, zou best wel eens kunnen.
  Tennis je niet mee? Geen probleem, supporters hebben we ook nodig!
  Zaterdag 30 juni 2018 dus. De eerste matchen kunnen starten vanaf 16u – maar geef gerust aan vanaf wanneer je kan!
  Dit initiatief is bedoeld om de sfeer onder de leden op peil te houden, maar tevens om de kas te spijzen, waarmee we de tennisinfrastructuur voor onze leden willen verbeteren. Daarom vragen we aan deelnemers, supporters en fuifgangers om een steunkaart te kopen ter plaatse aan 5 EUR. Hierin inbegrepen een heerlijke cocktail!
  Tot dan!
  De Vrienden van TCWesterlo VZW

Juli 2018