Mixed doubles Championships 13 augustus

Op 13 augustus bekampen we opnieuw de legendarische TC Westerlo Mixed Doubles Championships! Hoe? Wat? De TC Westerlo Mixed Double Championships is een gezellige en informele ontmoeting tussen de clubleden (members and friends of only). Vooraf worden uit de ingeschrevenen dubbelkoppels samengesteld. Schrijf je dus nu al in via de link https://forms.gle/1VyGkdhEFarKnbCE6 of via mail (info@tcwesterlo.be). De dag zelf krijg je een partner toegewezen. Dit alles heeft plaats in een gezellig social distance sfeertje, met een hapje en drankje.

Zaterdag 13 augustus 2022 dus. De eerste matchen starten vanaf 16u.

Dit initiatief is bedoeld om de sfeer onder de leden op peil te houden, maar tevens om de kas te spijzen, waarmee we de tennisinfrastructuur voor onze leden willen verbeteren. Daarom vragen we aan deelnemers een steuntje van 10 EUR ter plaatse te betalen. Versnaperingen inbegrepen.


Tot dan!


De Vrienden van TCWesterlo VZW

Laddercompetitie 2020 enkel

We hebben er een tijdje op moeten broeden en de Coronatijden hebben ons wat parten gespeeld, maar nu gaan we er voluit voor! Vanaf 29 augustus start onze laddercompetitie. Ideaal om nog eens een laatste effort te doen voordat het zomerseizoen afsluit en welgekomen als je er bij het clubkampioenschap al in de eerste ronde zou uitliggen.

Meer info volgt snel.

CLUBKAMPIOENSCHAP 2020

Dit jaar hebben we ervoor gekozen het clubkampioenschap iets sneller van start te laten gaan. Immers, de meeste tornooien en de interclub werden afgelast. Dus tijd om nog wat extra jus in de benen te steken. Kies je ideale partner en schrijf je in via TennisVlaanderen, waar je ook de reeksen vindt.

Startdatum: 29 augustus

Vanaf 4 mei opnieuw tennis, maar …

Beste leden

Vanaf 4 mei is het zover, we hoeven niet langer te improviseren in ons kot, want er zal weer een balletje geslagen worden in tennis Westerlo! Het klinkt heel eenvoudig, maar vandaag vinden we dat toch wel bijzonder. We zullen dit voorlopig wel op een andere manier moeten invullen dan we gewoon waren, want in deze heropstartfase is er nood aan duidelijke afspraken voor clubs, spelers en trainers.

In deze eerste fase wordt alleen  enkelspel gespeeld of 1 trainer met max. 2 lesvolgers per terrein mogelijk. Voor iedereen gelden alle ‘Play Safe & Go’ regels, die je hieronder terugvindt.

We beseffen dat deze regels streng zijn, maar het is belangrijk dat iedereen hierin verantwoordelijkheidszin toont en de regels strikt opvolgt. Alleen op die manier vermijden we dat de versoepeling teruggeschroefd wordt. En hopelijk volgen dan snel meer mogelijkheden voor tennis en beachtennis.

  • Reserveer online met 2 namen ( max 1 uur)
  • Naar de tennisclub komen, kan vanaf 4 mei met de wagen (bij controle laat uw reservatie zien)  We parkeren onze wagen of fiets aan het terrein dat we gereserveerd hebben ( bij uitzondering voor terrein 3 en 4 op het grasveld)
    • Bij terrein 1 neem je de draaideur van de ballon
    • Bij terrein 2 en 3 de poortjes
    • Bij terrein 4 de poort van terrein 4
  • Kom juist voor reservatie en ga erna naar huis.  Ontsmet je handen voor en na!!  Breng jouw eigen ontsmettingsgel mee.  Indien je deze niet moest hebben kan je deze in onze automaat onder het afdak nemen, ook muggenspray zal er aanwezig zijn.  Let wel op alleen muntstukken!!!!
  • Markeer je ballen en raak enkel deze met je markering aan.  (Heb je geen eigen ballen, stuur Gwenne een sms en hij brengt ze dan en deze kan je dan contactloos betalen aan een coronaprijs van 6,5 euro)
  • Gebruik uiteraard je eigen handdoek en racket
  • Wissel van kant met de klok mee, hou je verstand erbij want er zijn geen scorebordjes.
  • Er mogen geen vuilnisbakken aanwezig zijn, dus neem je afval terug mee naar huis.
  • Kleedkamers, cafetaria, terras, speeltuin zijn gesloten, dus er is ook geen buitenverlichting voorlopig. Ook de toiletten zijn voorlopig gesloten.
  • Onder het terras staat een drankautomaat, deze is enkel te bereiken via de kant van de weide.  Deze automaat bevat water, frisdrank, handgel, muggenspray en als alles goed verloopt kan er een biertje en wijn ook bijkomen.  Let wel deze automaat werkt enkel met muntstukken, hij geeft wel terug.  Ontsmet je handen voor het gebruik van deze automaat!!!!
  • Zorg overal voor 1,5 m social distance en vooral beste leden, laat ons terug genieten van de mooiste sport op een prachtige locatie!!

Wij rekenen dan ook op ieders engagement om mee aan te tonen dat TC Westerlo dit vertrouwen waard is en dat we snel naar de volgende fases mogen gaan.

Team Tnns Westerlo

Mixed Doubles Championships winter edition

Op 8 februari bekampen we opnieuw de legendarische TC Westerlo Mixed Doubles Championships! Hoe? Wat? De TC Westerlo Mixed Double Championships is een gezellige en informele ontmoeting tussen de clubleden (members and friends of only). Vooraf worden uit de ingeschrevenen dubbelkoppels samengesteld. Schrijf je dus nu al in via mail (info@tcwesterlo.be). De dag zelf krijg je een partner toegewezen.
Dit alles heeft plaats in een gezellig sfeertje, met een hapje en drankje.
Tennis je niet mee? Geen probleem, supporters hebben we ook nodig!
Zaterdag 8 februari 2020 dus. De eerste matchen starten vanaf 19u.

Dit initiatief is bedoeld om de sfeer onder de leden op peil te houden, maar tevens om de kas te spijzen, waarmee we de tennisinfrastructuur voor onze leden willen verbeteren. Daarom vragen we aan deelnemers, supporters en fuifgangers een steuntje van 5 EUR ter plaatse te betalen. Hierin inbegrepen een heerlijke cocktail!
Tot dan!


De Vrienden van TCWesterlo VZW

Fluo karaoke

Alle remmen los! Of je nu wil en kan zingen of niet, kom zeker eens langs om met je tennismaten en -matinnen na te kaarten over het voorbije jaar.
Breng gerust ook niet-leden mee. Maar laat wel via info@tcwesterlo.be weten of en met hoeveel personen je komt.

Voor zij die er helemaal voor willen gaan hebben we ook een dresscode voorzien; a touch of FLUO. Niet verplicht uiteraard, maar we hebben wel een prijs voor de meest originele outfit, dus laat je maar helemaal gaan!
De deuren openen om 19u30 en sluiten om 1u, dus kom zeker op tijd.

Inkom: 5 EUR inclusief verrassingsdrankje.
Zoals gezegd, stuur ons via deze mail een antwoord of je komt of niet en met hoeveel personen je inschrijft en natuurlijk … alle clubkampioenen op post!

Ouder kids tennis

Op zaterdag 31 augustus tussen 16u en 19u spelen we leuke matchkes met zonen en dochters. Ideaal om wat ervaring op te doen. Schrijf je in met zoon- of dochterlief bij de Gwenne via info@tcwesterlo.be. Alle niveau’s en leeftijden welkom!

Double Mixed Championships Fall edition

Op 31 augustus bekampen we opnieuw de legendarische TC Westerlo Mixed Double Championships! Hoe? Wat? De TC Westerlo Mixed Double Championships is een gezellige en informele ontmoeting tussen de clubleden (members and friends of only). Vooraf worden uit de ingeschrevenen dubbelkoppels samengesteld. Schrijf je dus nu al in via mail (info@tcwesterlo.be). De dag zelf krijg je een partner toegewezen.
Dit alles heeft plaats in een gezellig sfeertje, met een gezellig terrasje, hapjes, drankjes, … en waarom niet met uitmonding in een leuk fuifje, zou best wel eens kunnen.
Tennis je niet mee? Geen probleem, supporters hebben we ook nodig!
Zaterdag 31 augustus 2019 dus. De eerste matchen starten vanaf 19u.
Dit initiatief is bedoeld om de sfeer onder de leden op peil te houden, maar tevens om de kas te spijzen, waarmee we de tennisinfrastructuur voor onze leden willen verbeteren. Daarom vragen we aan deelnemers, supporters en fuifgangers een steuntje van 5 EUR ter plaatse te betalen. Hierin inbegrepen een heerlijke cocktail!
Tot dan!


De Vrienden van TCWesterlo VZW

Uitslag 40ste dubbeltornooi

Hier zijn ze dan. De resultaten van ons 40ste dubbeltornooi!


DG 3 VAN DEN EYNDE CHARLOTTE / VAN OPSTAL WIM
DG 4 VERREYDT TINNE / COENEN DRIES
DG 5 WUYTS LISA / VAN DEN BERGH QUINTEN

DD 3 MERTENS MIEKE / VAN GENECHTEN AN
DD 4 DILLEN LIESEL / VERACHTERT JOKE

DH 3 DELSARD DRIES / WULLAERT ALEXANDER
DH 4 DELEN STEFAN / GYSEN DRIES
DH 5 BELLENS KRISTOF / NAGELS MAXIM
DH 6 HAUQIER GUNTHER / VAN GESTEL KRISTOF

Proficiat aan alle winnaars en deelnemers!

Wij zoeken helpers voor het dubbeltornooi

Een luide oproep aan alle leden van TCW, jong en oud!

Beste leden,

Onze clubeigenaar de Gwenne heeft de voorbije maanden hard gewerkt en veel geld gestoken in de verfraaiing van het clubgebouw. Het ziet er binnenin al prachtig uit, maar er moet nog heel wat gebeuren. Als blijk van erkentelijkheid hebben we vanuit het ledenbestuur besloten om dit jaar een handje te helpen bij het tornooi, zodat er geld vrijkomt voor de inrichting van de kantine en het terras. Concreet zal het geld besteed worden aan geschikte meubeltjes. Daarom hebben we jullie hulp nodig bij het dubbeltornooi om te tappen, terras te doen of in de frituur te helpen.

Een shift duurt amper 2 uurtjes en je krijgt er nog 2 drankconsumpties en een leuke werksfeer bij ook. Bovendien maken alle helpers kans op mooie prijzen! Een bon van €100 en 3 bonnen van €25 te besteden in onze Dunlopshop, evenals andere verrassingen worden geloot uit de helpers. Wie een dubbele shift draait, krijgt 2 kansen.

De mogelijke shiften kan je hier raadplegen, maar de ingevulde lijst hangt aan het vernieuwde prikbord. Vul daar je naam in of vraag per mail via info@tcwesterlo.be of de shift die je gekozen hebt nog vrij is. Mocht je op het moment zelf een match moeten spelen, laat het dan weten aan één van ons en dan vinden we wel een oplossing.

Ook nog toevoegen dat enkele dames het heft in handen genomen hebben om op verschillende vlakken bij te staan in de organisatie van het tornooi. Top!

Op naar een supertornooi met mooie matchen en verdienstelijke opbrengsten!

Lieven Hemschoote

Voorzitter Vrienden van TC Westerlo VZW

Leden van het bestuur

Gunter Kenis | Bart Gybels | Kim Claes | Elly Beirinckx | Dries Gysen | Katrien Goossens | Wim Vermeulen | Leen Van Marsenille