Wij zoeken helpers voor het dubbeltornooi

Een luide oproep aan alle leden van TCW, jong en oud!

Beste leden,

Onze clubeigenaar de Gwenne heeft de voorbije maanden hard gewerkt en veel geld gestoken in de verfraaiing van het clubgebouw. Het ziet er binnenin al prachtig uit, maar er moet nog heel wat gebeuren. Als blijk van erkentelijkheid hebben we vanuit het ledenbestuur besloten om dit jaar een handje te helpen bij het tornooi, zodat er geld vrijkomt voor de inrichting van de kantine en het terras. Concreet zal het geld besteed worden aan geschikte meubeltjes. Daarom hebben we jullie hulp nodig bij het dubbeltornooi om te tappen, terras te doen of in de frituur te helpen.

Een shift duurt amper 2 uurtjes en je krijgt er nog 2 drankconsumpties en een leuke werksfeer bij ook. Bovendien maken alle helpers kans op mooie prijzen! Een bon van €100 en 3 bonnen van €25 te besteden in onze Dunlopshop, evenals andere verrassingen worden geloot uit de helpers. Wie een dubbele shift draait, krijgt 2 kansen.

De mogelijke shiften kan je hier raadplegen, maar de ingevulde lijst hangt aan het vernieuwde prikbord. Vul daar je naam in of vraag per mail via info@tcwesterlo.be of de shift die je gekozen hebt nog vrij is. Mocht je op het moment zelf een match moeten spelen, laat het dan weten aan één van ons en dan vinden we wel een oplossing.

Ook nog toevoegen dat enkele dames het heft in handen genomen hebben om op verschillende vlakken bij te staan in de organisatie van het tornooi. Top!

Op naar een supertornooi met mooie matchen en verdienstelijke opbrengsten!

Lieven Hemschoote

Voorzitter Vrienden van TC Westerlo VZW

Leden van het bestuur

Gunter Kenis | Bart Gybels | Kim Claes | Elly Beirinckx | Dries Gysen | Katrien Goossens | Wim Vermeulen | Leen Van Marsenille