Inhuldiging AED

Op zaterdag 30 september werd op onze club de nieuwe AED (Automatische Externe Defibrillator) ingehuldigd, in aanwezigheid van burgemeester van Westerlo Guy Van Hirtum. Deze AED is er gekomen door een collectieve inspanning van zowel VZW Heartsaver, sportarts Tom Teulingkx, sponserbedrijven uit de regio en alle leden van TC Westerlo.

Luc Ketele, bezieler van de VZW Heartsaver en sportarts Tom Teulingkx lichtten het belang toe van de aanwezigheid van AED-toestellen in onze samenleving en deelden hun kennis en ervaring met de leden van de tennisclub in de vorm van een basiscursus Reanimeren en Defibrilleren.

Lieven Hemschoote, voorzitter van de VZW Vrienden van TC Westerlo dankte uitdrukkelijk alle initiatiefnemers, partners en leden van TC Westerlo, die het mogelijk gemaakt hebben dat deze ‘hartnodige’ AED er gekomen is. Burgemeester Guy Van Hirtum voegde er aan toe dat de gemeente Westerlo sinds enige tijd een groepsaankoop voor alle sportclubs organiseert.

Een antwoord op “Inhuldiging AED”

  1. It is perfect time to make a few plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this submit and if I may I want to suggest you few attention-grabbing issues or advice. Perhaps you can write subsequent articles referring to this article. I wish to read even more issues about it!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *