Finales clubkampioenschap en BBQ op 23/09

Het officiële TCW-zomerseizoen zit er bijna op. Tijd om eens gezellig met elkaar rond tafel te zitten. Op zaterdag 23 september (anders dan in de laatste nieuwsbrief aangekondigd) kan dat tijdens een superlekkere en -professionele familie-BBQ, terwijl live de finales van het clubkampioenschap nog worden afgewerkt.

De opbrengst van de avond gaat onder meer naar de opknapbeurt van de speeltuin.

We vragen wel om je voor 16 september in te schrijven via de formulieren in de chalet. Breng je graag familie en vrienden mee? Iedereen welkom!

We starten de BBQ om 17 u.

Een antwoord op “Finales clubkampioenschap en BBQ op 23/09”

  1. Excellent blog! Do you have any tips for aspiring writers? I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely overwhelmed .. Any ideas? Bless you!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *